Вестник МГТУ, 2024, Т. 27, № 4.
Иванова К. Р. и др. Скорлупа кедрового ореха как сорбент в плодово-ягодном виноделии Maslov, Bandic L., Puhelek, I., Jeromel, A., Jagatic Korenika, A.-M. et al. 2022. The effect of bentonite agents on the aroma composition of Sauvignon Blanc wines. A g r i c u l t u r a e C o n s p e c t u s S c i e n t i f i c u s , 87(1), pp. 51-60. Rakonczas, N., Kallai, Z., Kovacs, B., Antal, G. et al. 2023. Comparison and intercorrelation of various bentonite products for oenological properties, elemental compositions, volatile compounds and organoleptic attributes of white wine. F o o d s , 12(2). Article number: 355. DOI: https:lldoi.orgl 10.3390lfoods12020355. Сведения об авторах Иванова Кристина Радиковна - ул. Лермонтова, 83, г. Иркутск, Россия, 664074; Иркутский национальный исследовательский технический университет, аспирант; e-mail: kristinochka_iskakova@mail.ru, ORCID : https:llorcid.orgl0009-0001-9353-1075 Kristina R. Ivanova - 83 Lermontov Str., Irkutsk, Russia, 664074; Irkutsk National Research Technical University, PhD Student; e-mail: kristinochka_iskakova@mail.ru, ORCID : https:llorcid.orgl0009-0001-9353-1075 Привалова Елена Андреевна - ул. Лермонтова, 83, г. Иркутск, Россия, 664074; Иркутский национальный исследовательский технический университет, канд. хим. наук, доцент; e-mail ; epriv@istu.edu, O RCID : https:llorcid.orgl0009-0005-7307-3117 Elena A. Privalova - 83 Lermontov Str., Irkutsk, Russia, 664074; Irkutsk National Research Technical University, Cand. Sci. (Chemistry), Associate Professor; e-mail : epriv@istu.edu, O RCID : https:llorcid.orgl0009-0005-7307-3117 630
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz