Вестник МГТУ, 2021, Т. 24, №4.
Вестник МГТУ. 2021. Т. 24, № 4. С. 396-407. DOI: https://doi.org/10.21443/1560-9278-2021-24-4-396-407 Войцехiвська Л. У., Борсолюк Л. М., Охрiменко Ю. I., Вербицький C. Б. та ш. Вплив бюлопчно активних сполук на стабшьшсть жирового комплексу м’яса птицi мехашчного обвалювання шд час зберiгання // Вюник аграрно! науки. 2020. Vol. 98, Iss. 9. P. 68-74. DOI : https://doi.org/10.31073/agrovisnyk202009-09. Yeresko G., Cherednichenko G., Bondar S., Verbytskyi S. Effect of raw materials nomenclature and their temperature upon safety and quality parameters of mechanically separated poultry meat // Ukrainian Journal of Food Science. 2017. Vol. 5, Iss. 1. P. 6-16. DOI: https://doi.org/10.24263/2310-1008-2017-5-1-3. Zhang H., Kong B., Xiong Y. L., Sun X. Antimicrobial activities of spices extracts against pathogenic and spoilage bacteria in modified atmosphere packaged fresh pork and vacuum packaged ham slices stored at 4 °C. // Meat Science. 2009. Vol. 81, Iss. 4. P. 686-692. DOI: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2008.11.011. Журавская Н. К., Алехина Л. Т., Отряшенкова Л. М. Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов. М. : Агропромиздат, 1985. 295 с. Information about the authors Liubov I. Voitsekhovskaya - 4a Ye. Sverstiuka Str., Kyiv, Ukraine, 02002; Institute of Food Resources of the National Academy of Agrarian Sciences o f Ukraine, Cand. Sci. (Engineering); e-mail : meatipr@ukr.net, O RCID : https://orcid.org/0000-0001-7595-18 45 Войцеховская Любовь Иустимовна - ул. Е. Сверстюка, 4а, г. Киев, Украина, 02002; Институт продовольственных ресурсов Национальной академии аграрных наук Украины, канд. техн. наук; e-mail : meatipr@ukr.net, O RCID : https://orcid.org/0000-0001-7595-1845 Yelena V. Franko - 4a Ye. Sverstiuka Str., Kyiv, Ukraine, 02002; Institute of Food Resources of the National Academy of Agrarian Sciences o f Ukraine, Cand. Sci. (Engineering); e-mail : meat@ipr.net.ua, O RCID : https://orcid.org/0000-0002-0060-4563 Франко Елена Васильевна - ул. Е. Сверстюка, 4а, г. Киев, Украина, 02002; Институт продовольственных ресурсов Национальной академии аграрных наук Украины, канд. техн. наук; e-mail : meat@ipr.net.ua, O RCID : https://orcid.org/0000-0002-0060-4563 Sergii B. Verbytskyi - 4a Ye. Sverstiuka Str., Kyiv, Ukraine, 02002; Institute of Food Resources of the National Academy of Agrarian Sciences o f Ukraine, Cand. Sci. (Engineering); e-mail : tk140@hotmail.com, O RCID : https://orcid.org/0000-0002-4211-3789 Вербицкий Сергей Борисович - ул. Е. Сверстюка, 4а, г. Киев, Украина, 02002; Институт продовольственных ресурсов Национальной академии аграрных наук Украины, канд. техн. наук; e-mail : tk140@hotmail.com, O RCID : https://orcid.org/0000-0002-4211-3789 Yurii I. Okhrimenko - 4a Ye. Sverstiuka Str., Kyiv, Ukraine, 02002; Institute of Food Resources of the National Academy of Agrarian Sciences o f Ukraine, Chief Specialist; e-mail : ochrim878@gmail.com, ORCID : https://orcid.org/0000-0002-5910-1380 Охрименко Юрий Иванович - ул. Е. Сверстюка, 4а, г. Киев, Украина, 02002; Институт продовольственных ресурсов Национальной академии аграрных наук Украины, гл. специалист; e-mail : ochrim878@gmail.com, ORCID : https://orcid.org/0000-0002-5910-1380 407
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz