Вестник МГТУ. 2020, Т. 23, № 3.
Вестник МГТУ. 2020. Т. 23, № 3. С. 291-301. DOI: 10.21443/1560-9278-2020-23-3-291-301 Use of Irradiation to Ensure the Hygienic Quality of Fresh, Pre-Cut Fruits and Vegetables and Other Minimally Processed Food o f Plant Origin. 2006. Eds. V. Basbayraktar, H. Halkman, P. Yucel and N. Cetinkaya. Proceedings o f a Final Research Coordination Meeting Organized by the Joint FAO/IAEA Programme of Nuclear Techniques in Food and Agriculture Use o f irradiation to improve the safety and quality o f minimally processedfruits and vegetables, Islamabad, 22-30 July 2005. Islamabad, pp. 243-272. Xu, Y., Tian, Y., Ma, R., Liu, Q. et al. 2016. Effect o f plasma activated water on the postharvest quality of button mushrooms, Agaricus bisporus. Food Chemistry, 197, Part A, pp. 436-444. DOI: https://doi.org/ 10.1016/j.foodchem.2015.10.144. Zhang, K., Pu, Y.-Y., Sun, D.-W. 2018. Recent advances in quality preservation o f postharvest mushrooms (Agaricus bisporus): A review. Trends in Food Science Technology, 78, pp. 72-82. doi:10.1016/j.tifs.2018.05.012. Zivanovic, S., Buescher, R., Kim, S. K. 2003. Mushroom texture, cell wall composition, color, and ultrastructure as affected by pH and temperature. Journal o f Food Science, 68(5), pp. 1860-1865. DOI: https://doi.org/ 10.1111/j .1365-2621.2003.tb12343 .x. Сведения об авторах Федянина Наталья Игоревна - ул. Школьная, 78, г. Видное, Московская обл., Россия, 142703; Всероссийский научно-исследовательский институт технологии консервирования - филиал Федерального научного центра пищевых систем им. В. М. Горбатова РАН, аспирант, ст. науч. сотрудник; e-mail: shatalova@vniitek.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1665-5445 Natal'ya I. Fedynina - 78, Shkolnaya Str., Vidnoe, Moscow Region, Russia, 142703; Scientific Research Institute o f Canning Technology - Branch o f V. M. Gorbatova Federal Research Center for Food Systems o f RAS, Ph.D. Student, Senior Researcher; e-mail: shatalova@vniitek.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1665-5445 Карастоянова Ольга Вячеславовна - ул. Школьная, 78, г. Видное, Московская обл., Россия, 142703; Всероссийский научно-исследовательский институт технологии консервирования - филиал Федерального научного центра пищевых систем им. В. М. Горбатова РАН, ст. науч. сотрудник; e-mail: vnikopholod@mail.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7247-7519 Olga V. Karastoyanova - 78, Shkolnaya Str., Vidnoe, Moscow Region, Russia, 142703; Scientific Research Institute o f Canning Technology - Branch o f V. M. Gorbatova Federal Research Center for Food Systems o f RAS, Senior Researcher; e-mail: vnikopholod@mail.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7247-7519 Коровкина Надежда Вячеславовна - ул. Школьная, 78, г. Видное, Московская обл., Россия, 142703; Всероссийский научно-исследовательский институт технологии консервирования - филиал Федерального научного центра пищевых систем им. В. М. Горбатова РАН, аспирант, мл. науч. сотрудник; e-mail: shatalova@vniitek.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4108-5835 Nadezhda V. Korovkina - 78, Shkolnaya Str., Vidnoe, Moscow Region, Russia, 142703; Scientific Research Institute o f Canning Technology - Branch o f V. M. Gorbatova Federal Research Center for Food Systems o f RAS, Ph.D. Student, Junior Researcher; e-mail: shatalova@vniitek.ru, ORCID: https://orcid. org/0000-0002-4108-5835 Шишкина Наталия Сергеевна - ул. Школьная, 78, г. Видное, Московская обл., Россия, 142703; Всероссийский научно-исследовательский институт технологии консервирования - филиал Федерального научного центра пищевых систем им. В. М. Горбатова РАН, аспирант, вед. науч. сотрудник, академик МАХ; e-mail: vnikopholod@mail.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5218-2430 Nataliya S. Shishkina - 78, Shkolnaya Str., Vidnoe, Moscow Region, Russia, 142703; Scientific Research Institute o f Canning Technology - Branch o f V. M. Gorbatova Federal Research Center for Food Systems o f RAS, Ph.D. Student, Leading Researcher; e-mail: vnikopholod@mail.ru, ORCID: https://orcid. org/0000-0001-5218-2430 301
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz