Вестник МГТУ. 2019, Т. 22, № 3.
Библиографический список Парамонова В. А., Кудрявцев В. Н., Мухин А. А. К вопросу визуализации СВЧ-волн в микроволновой камере // материалы II Междунар. науч.-практ. конф. "Явления переноса в процессах и аппаратах химических и пищевых производств". 16-17 ноября 2016 г. (г. Воронеж, Воронеж. гос. ун-т инж. технол.). Воронеж : ВГУИТ. 2016. С. 178-182. Райхель Н. З., Алексеева Н. В., Джайшибеков Г. З., Кайпова Ж. Н. Способы производства цукатов // Международный журнал прикладных и фундаментальных исследований. 2017. № 2 (2). С. 168-171. URL: http://www.applied-research.ruruarticle/view?id=11238. Ciurzynska A., Lenart A., Gr^da K. J. Effect of pre-treatment conditions on structure and mechanical properties of freeze-dried pumpkin. Italian Journal of Food Science. 2013. Vol. 25, Iss. 4. P. 403-411. Hashim N., Daniel O., Rahaman E. A preliminary study: Kinetic model of drying process of pumpkins (Cucurbita moschata) in a convective hot air dryer. Agriculture and Agricultural Science Procedia. 2014. Vol. 2. P. 345-352. DOI: https://doi.org/10.1016/j.aaspro.2014.11.048. Henriques F., Raquel P. F. Guine, Barroca M. J. Influence of drying treatment on physical properties of pumpkin. Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition. 2012. 7 (Special Issue). P. 53-58. Shirmohammadi M., Yarlagadda P. Experimental study on mechanical properties of pumpkin tissue. Journal of Achievements in Materials and Manufacturing Engineering. 2012. Vol. 54, N 1. P. 16-24. References Paramonova, V. A., Kudryavtsev, V. N., Muhin, A. A. 2016. On the issue of visualization of microwave waves in a microwave chamber. Proceedings of II Intern. conf. Transport phenomena inprocesses and apparatuses o f chemical andfood industries, 16-17 November 2016. Voronezh, VGUIT, pp. 178-182. (In Russ.) Rayhel, N. Z., Alekseeva, N. V., Dzhayshibekov, G. Z., Kaypova, Zh. N. 2017. Candied fruit production methods. Mezhdunarodnyy zhurnal prikladnykh i fundamental'nykh issledovaniy, 2(2), pp. 168-171. URL: http://www.applied-research.ru/ru/article/view?id=11238. (In Russ.) Ciurzynska, A., Lenart, A., Gr^da, K. J. 2013. Effect of pre-treatment conditions on structure and mechanical properties of freeze-dried pumpkin. Italian Journal o fFood Science, 25(4), pp. 403-411. Hashim, N., Daniel, O., Rahaman, E. 2014. A preliminary study: Kinetic model of drying process of pumpkins (Cucurbita moschata) in a convective hot air dryer. Agriculture and Agricultural Science Procedia, 2, pp. 345-352. DOI: https://doi.org/10.1016/j.aaspro.2014.11.048. Henriques, F., Raquel, P. F. Guine, Barroca, M. J. Influence of drying treatment on physical properties of pumpkin. 2012. Croatian Journal o f Food Technology, Biotechnology and Nutrition, 7 (Special Issue), pp. 53-58. Shirmohammadi, M., Yarlagadda, P. 2012. Experimental study on mechanical properties of pumpkin tissue. Journal o fAchievements in Materials andManufacturing Engineering, 54(1), pp. 16-24. Сведения об авторах Парамонова Виктория Андреевна - пр-т Театральный, 28, г. Донецк, 283000; Донецкий национальный университет экономики и торговли им. М. И. Туган-Барановского, Институт пищевых производств, канд. техн. наук, доцент; e-mail: vaparamonova@mail.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7815-5112 Viktoriya A. Paramonova - 28 Teatralny Ave., Donetsk, 283000; Tugan-Baranovsky Donetsk National University of Economics and Trade, Institute of Food Production, Cand. Sci. (Engineering), Associate Professor; e-mail: vaparamonova@mail.ru, ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7815-5112 Кудрявцев Владимир Николаевич - ул. Политехническая, 29, г. Санкт-Петербург, Россия, 195251; Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого, Институт металлургии, машиностроения и транспорта, канд. техн. наук, доцент; e-mail: kudryavtsevvn@mail.ru, ORCID: https://orcid. org/0000-0003-4382-2680 Vladimir N. Kudryvtsev - 29 Politehnicnicheskaya Str., St. Petersburg, Russia, 195251; Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University, Institute of Metallurgy, Mechanical Engineering and Transport, Cand. Sci. (Engineering), Associate Professor; e-mail: kudryavtsevvn@mail.ru, ORCID: https://orcid. org/0000-0003-4382-2680
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz