Вестник МГТУ. 2019, Т. 22, № 3.

Ипатова Л. Г., Кочеткова А. А., Нечаев А. П., Тарасова В. В. [и др.]. Пищевые волокна в продуктах питания // Пищевая промышленность. 2007. № 5. С. 8-10. Корячкина С. Я., Холодова Е. Н., Корячкин В. П. Исследование влияния композиции тонкодисперсных овощных и фруктовых порошков на качество затяжного печенья // Современная наука и инновации. 2016. № 3. С. 121-127. Минифай Б. У. Шоколад, конфеты, карамель и другие кондитерские изделия / пер. с англ. ; под общ. науч. ред. Т. В. Савенковой. СПб. : Профессия, 2005. 807 с. Перфилова О. В. Разработка технологии производства фруктовых и овощных порошков для применения их в изготовлении функциональных мучных кондитерских изделий : автореф. дис . канд. техн. наук : 05.18.01. М., 2009. 26 с. Ребезов М. Б., Наумова Н. Л., Максимюк Н. Н., Зинина О. В. [и др.]. О целесообразности обогащения кондитерских изделий микронутриентами // Технология и товароведение инновационных пищевых продуктов. 2011. № 4 (9). С. 70-75. Скурихин И. М., Тутельян В. А. Таблицы химического состава и калорийности российских продуктов питания : [справочник]. М. : ДеЛи принт, 2007. 275 с. Тамазова С. Ю., Лисовой В. В., Першакова Т. В., Казимирова М. А. Пищевые добавки на основе растительного сырья, применяемые в производстве хлебобулочных и мучных кондитерских изделий // Научный журнал КубГАУ. 2016. № 122 (08). DOI: https://doi.org/10.21515/1990-4665-122-076. Pacyniak B. Make it sweet (in taste only) // Candy Industry. 2018. January. P. 70-71. Sugar reduction and wider reformulation programme: Report on progress towards the first 5 % reduction and next steps / prepared by: A. Tedstone [et al.]. London : Public Health England, 2018. Sugar reduction. The evidence for action / prepared by: A. Tedstone, V. Targett, R. Allen [et al.]. London : Public Health England, 2015. References Baigarin, Е. K., Zhminchenko, V. M. 2007. Dietary fiber: terms and definitions. Problems o f Nutrition, 76(4), pp. 10-14. (In Russ.) Bykova, Т. О., Makarova, N. V., Shevchenko, А. F. 2015. The effect of drying technology on the chemical composition and antioxidant properties of fruit pomace. Food Industry, 12, pp. 68-70. (In Russ.) Guchetl, R. G., Tyotushkin, V. A. 2015. Innovation and marketing trends of regional development in the confectionery market. Problems o f Contemporary Science and Practice. Vernadsky University, 2(56), pp. 41-57. (In Russ.) Zelenskij, V. Е. 2010. Ingredients and food concentrates for confectionery production. Konditerskoe proizvodstvo, 6, pp. 6-8. (In Russ.) Ipatova, L. G., Kochetkova, A. A., Nechaev, A. P., Tarasova, V. V. et al. 2007. Dietary fiber in food. Food Industry, 5, pp. 8-10. (In Russ.) Koryachkina, S. Ya., Kholodova, Е. N., Koryachkin, V. P. 2016. The effect of the composition of finely divided vegetable and fruit powders on the long cookies' quality. Sovremennaya nauka i innovacii, 3, pp. 121-127. (In Russ.) Minifay, B. U. 2005. Chocolate, sweets, caramel and other pastries. Tr. Eng., ed. Т. V. Savenkov. St. Petersburg, Profession. (In Russ.) Perfilova, O. V. 2009. Development of production technology of fruit and vegetable powders for their application in the manufacture of functional flour confectionery products. Abstract of Ph.D. dissertation. Moscow. (In Russ.) Rebezov, M. B., Naumova, N. L., Maksimyuk, N. N., Zinina, O. V. et al. 2011. On appropriateness of the enrichment of confectionery products with micronutrients. Tekhnologiya i tovarovedenie innovacionnyh pishchevyhproduktov, 4(9), pp. 70-75. (In Russ.) Skurihin, I. M., Tutel'yan, V. A. 2007. Tables of chemical composition and caloric content of Russian food products. Moscow, DeLi Print. (In Russ.) Tamazova, S. Yu., Lisovoj, V. V., Pershakova, T. V., Kazimirova, M. A. 2016. Food additives based on vegetable raw materials used in the production of bakery and flour confectionery products. Scientific Journal o fKubSAU, 122(08). DOI: https://doi.org/10.21515/1990-4665-122-076. (In Russ.) Pacyniak, B. 2018. Make it sweet (in taste only). Candy Industry, January, pp. 70-71. Sugar reduction and wider reformulation programme: Report on progress towards the first 5 % reduction and next steps. 2018. By A. Tedstone et al. London, Public Health England. Sugar reduction. The evidence for action. 2015. By A. Tedstone, V. Targett, R. Allen et al. London, Public Health England.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz