Вестник МГТУ. 2016, №4.

Вестник МГТУ. 2016. Т. 19, № 4. С. 854–860. DOI: 10.21443/1560-9278-2016-4-854-860 859 9. Tashkevich S. N., Brazhnaya I. E. K voprosu o tehnologii preservov tipa pashtety iz malosozrevayuschih ob'ektov promysla Severnogo basseyna [On issue of technology preserves of the pate type of the North Basin poorly maturing species] // Vestnik MGTU. 2007. V. 10, N 4. P. 640–647. 10. Tashkevich S. N. Novye tehnologii preservov iz malosozrevayuschih gidrobiontov [New technologies of preserves of poorly maturing aquatic organisms] // Rybnoe hoz-vo. 2008. N 3. P. 93–96. 11. Brazhnaya I. E., Skripnichenko A. A. Rasshirenie vidovogo sostava ryb, ispolzuemyh pri proizvodstve preservov [Expanding the species composition of fish used in preserves production] // Perspektivy razvitiya rybohozyaystvennogo kompleksa Rossii – ХХI vek : tez. nauch.-prakt. konf. Moskva, VVTs. 2002. P. 158. Сведения об авторе Бражная Инна Эдуардовна – ул. Спортивная, 13, г. Мурманск, Россия, 183010; Мурманский государственный технический университет, Естественно-технологический институт, кафедра технологий пищевых производств, канд. техн. наук, доцент, профессор; e-mail: brain67@mail.ru Brazhnaya I. E. – 13, Sportivnaya Str., Murmansk, Russia, 183010; Murmansk State Technical University, Institute of Natural Science and Technology, Department of Food Production Technology, Cand. of Tech. Sci., Assistant Professor, Professor; e-mail: brain67@mail.ru

RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz