Труды КНЦ (Технические науки вып. 1/2024(15))
Труды Кольского научного центра РАН. Серия: Технические науки. 2024. Т. 15, № 1. С. 314-318. Transactions of the Kola Science Centre of RAS. Series: Engineering Sciences. 2024. Vol. 15, No. 1. P. 314-318. 13. Bhatia S., McGinty D., Letizia C. Food and Chemical Toxicology. 2008. Р. 85-87. 14. Atta-ur-Rahman. Bioactive Natural Products from Enantiomeric Carvones. Chapter 7. 2013. P. 233-267. 15. Morica C., Tumino G., Vakeria T. Chapter 35. Essential Oils in Food Preservation, Flavor and Safety. 2016 .Р 309-316. References 1. Singh U. K., Vannice M. A. Applied Catalysis A: General, 2001, Ѵоі. 213, рр. 1. 2. de Miguel S. R., Roman-Martinez M. C., Cazorla-Amoros D., Jablonski E. L., Scelza O. A. Catalysis Today, 2001, Ѵоі. 6 6 , рр. 289. 3. Vilella I. M. J., de Miguel S. R., Scelza O. A. Journal o f Molecular Catalysis A: Chemical, 2008, Ѵ оі . 284, рр. 161. 4. Del Angel G., Melendrez R., Bertin V., Dominguez J. M., Marecot P., Barbier J. Studies in Surface Science and Catalysis, 1993, Ѵ оі . 78, рр. 171. 5. Milone C., Ingoglia R., Schipilliti L., Crisafulli C., Neri G., Galvagno S. Journal o f Catalysis, 2005, Ѵ оі . 236, рр. 80. 6 . Liu H., Jiang T., Han B., Liang S., Zhou Y. Science. 2009, Ѵоі. 326, рр. 1250. 7. Schultz M. J., Hamilton S. S., Jensen D. R., Sigman M. S. The Journal o f Organic Chemistry, 2005, Ѵ оі . 70, рр. 3343. 8 . Chekin F., Bagheri S., Abd Hamid S. B. Journal o f the Chinese Chemical Society, 2014, Ѵоі. 61, рр. 631. 9. She Y., Lu Z., Fan W., Jewell S., Leung M. K. H. Journal o f Materials Chemistry A, 2014, Ѵ оі . 2, р р .3894. 10. Li H., Gan S., Han D., Ma W., Cai B., Zhang W., Zhang Q., Niu L. Journal o f Materials Chemistry A, 2014, Ѵ оі . 2, рр. 3461. 11. Afineevskii A.., Prozorov D., Nikitin K. A., Osadchaya T. Yu., Meledin A. Yu. Russian Journal o f General Chemistry, 2021, Ѵ оі . 91, № . 3, рр. 401-408. 12. Klabunovskii E. I., Godunova L. F., Maslova L. K. Bulletin o f the Academy o f Sciences o f the USSR, Division of chemical science, 1972, Ѵ оі . 21, рр. 1020-1024. 13. Bhatia S., McGinty D., Letizia C. Food and Chemical Toxicology, 2008, рр. 85-87. 14. Atta-ur-Rahman. Bioactive Natural Products from Enantiomeric Carvones. 2013, Chapter 7, рр. 233-267. 15. Morica C., Tumino G., Vakeria T. Chapter 35. Essential Oils in Food Preservation, Flavor and Safety. Academic Press, 2016, рр. 309-316. Информация об авторах Кирилл Андреевич Никитин — младший научный сотрудник; Татьяна Юрьевна Осадчая — кандидат технических наук, старший научный сотрудник; Андрей Владимирович Афинеевский — кандидат химических наук, старший научный сотрудник; Артем Юрьевич Меледин — младший научный сотрудник; Наталья Владимировна Сальникова — магистрант; Егор Павлович Смирнов — младший научный сотрудник. Information about the authors Kirill A. Nikitin — Junior Researcher; Tatiana Yu. Osadchaya — PhD (Engineering), Senior Researcher; Andrei V. Afineevskii — PhD (Chemistry), Senior Researcher; Аrtem Yu. Meledin — Junior Researcher; Nataya V. Salnikova — Master’s Degree Student; Egor P. Smirnov — Junior Researcher. Статья поступила в редакцию 08.04.2024; одобрена после рецензирования 10.04.2024; принята к публикации 12.04.2024. The article was submitted 08.04.2024; approved after reviewing 10.04.2024; accepted for publication 12.04.2024. 318 © Никитин К. А., Осадчая Т. Ю., Меледин А. Ю., Сальникова Н. В., Смирнов Е. П., 2024
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTUzNzYz